Анджелина Джоли е илюминат! Сектата ѝ погна Брад Пит

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е член на тайното и могъщо общество на илюминатите. Разкритията, които уплашеният до смърт Брад Пит направил пред приятели, станали причина за вендетата, която днес срива репутацията му.

Перфектният имидж на Джоли е само фасада. Тя умело успя да изкара Брад Пит пияница и наркоман, който бие децата си. Това обаче са пълни лъжи, добре лансирани от актрисата и прокарани с помощта на тайното общество, в което членува.

Един от най-свирепите разводи в последните години е топновина в целия свят. Докато всички обвиняват Брад, скандален запис на Анджелина изтече в мрежата. В него холивудската актриса сама признава за сатанински секс ритуали, характерни за илюминатите, в които се е включвала. Сектата строго контролира своите членове посредством черни кукловоди. Появи се дори теория, че Анджелина не е човешко същество, а представител на рептилската раса.

В елитния клуб на илюминатите чести практики са оргиите, извратените сатанински ритуали, включително и човешки жертвоприношения. Брад бил наясно със заниманията на съпругата си, но нямал избор. Въпреки уплахата обаче той решил да се оплаче и разказал на свои приятели за низшите извращения на Анджелина. Именно той им показал и изпратил клипчето, което днес обикаля медиите. Брад дори се договорил с медия, в която да разкрие истината за Анджелина. Три дни по-късно обаче ответната реакция на Илюминатите не закъсняла.

Пит винаги е знаел, че ако се разприказва, сектата ще го унищожи. Както се случва и в момента. Брад Пит получи документи за развод, след което стана обект на разследване на ФБР и вече е заклеймен като насилник. Анджелина, от своя страна, запази образа си на светица - закрилница на наследниците си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати