Скандал! Хасан и Ибрахим изгонени от Музикалното

Хасан и Ибрахим

Само седмица след началото на учебната година талантливите близнаци Хасан и Ибрахим напуснаха Музикалното училище в София със страшен скандал. Децата се връщат в Шумен заради разпра с директорката на учебното заведение.

Цели три години Музикалното училище увещаваше родителите на Хасан и Ибрахим да ги запишат в тяхното школо. Те пристигнали в София в средата на септември тази година заедно с баща си Ибрахим Дениз Игнатов и се нанесли в общежитието. Първият ден в класната стая обаче бил пълно разочарование за Хасан и Ибрахим.

Децата били потресени от старото и бедно оборудване. Пианата, с които Музикалното училище разполагало, не позволявали адекватно да упражняват уменията си и да придобиват нови знания. Те се оплакали на баща си, който решил да проведе разговор с директорката, пише ПИК.

Въпреки че бил в правото си, бащата бил изгонен от кабинета, като му било заявено, че нищо няма да се промени. След скандала Хасан и Ибрахим били категорични, че не искат да учат във въпросното училище. Баща им стегнал багажа им и ги прибрал в родния Шумен.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати