Рени: Ивана ми съсипа живота!

Ивана

Фолкдивата Рени определено има кого да обвини за проваления си живот. След като месеци наред плюеше съпруга си Борислав Пилософ, днес на дневен ред дойдоха обвиненията към колежките ѝ.

Рени е ветеранка в попфолка и знае доста за колежките си. За разлика от легенди като Глория и Ивана обаче, тя не успя да се закрепи на върха на славата и потъна в забвение. Днес тя всячески се опитва да излезе от дупката, в която изпадна.

Типично в свой стил обаче вместо да търси причина у себе си и собствените си решения, Рени откри вината във войните в индустрията. Тя сподели, че разривът между нея и Митко Пайнера е по вина на Ивана. В началото на кариерата си Рени е първата, която постъпва в компанията и веднага подема битка срещу малкия процент от хонорарите, които прибират певците на инженера, пише КлюкиБг.

Рени

Малко след Рени в компанията идва Ивана, която на драго сърце се съгласява да дели хонорарите си с Пайнера. Тя бързо се превръща в негова любимка. Той я дава за пример на Рени. Певицата обаче продължила да се бунтува и била наказана с орязани участия. Така в крайна сметка напуснала и опитала да се самопродуцира, но без успех. До ден днешен Рени и Ивана дори не се поздравяват, въпреки че между тях не е имало пряк конфликт.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати