ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Сакалиев стана брокер

Сакалиев стана брокер

Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев, един от най-известните нападатели на ЦСКА за всички времена, стана брокер на имоти. Той е решил рязко да промени професионалната си насока.

Футболистът най-после е намерил подходящото за себе си занимание. Бизнесът с имоти освен приходи, му носи и запознанства със засукани рускини със заможни съпрузи, които искат да инвестират милионите си в родното Черноморие.

Стойко Сакалиев определено се чувства в свои води. В новата работа той може свободно да използва приказливостта си, срещу която месечно прибира по над 5 бона хонорари, пише КлюкиБг.

Футболистът се изявява като брокер от половин година. След края на спортната му кариера и участието му във ВИП Брадър, той дълго търси поле за изява и поприще, с което да се изхранва.

В началото футболистът обмислял идеята за заведение, но многото разрешителни, които трябвало да извади, го отказали. Следвала идея за бизнес с дрехи, но и там липсвали потенциални партньори. Познати го насочили към брокерския бизнес, което се оказало златна мина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати