ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джена мъсти на Пайнера

Джена мъсти на Пайнера

Джена

Още една звезда е на път да напусне музикална компания Пайнер. Това е хитмейкърката Джена.

Напускащите Пайнер стават все повече и повече. Митко Пайнера от дни получава отказ след отказ от своите певици, които трябваше да се включат в концерта на телевизия Планета. Той ще се проведе на 22-ри ноември в зала Арена Армеец, пише bgdnes.bg.

Първата отказала се била Джена. Тя е бременна в третия месец и не желаела да се натоварва допълнително, с което може да застраши здравето на бебето си. Освен че се притеснявала, че силната музика може да увреди утробата ѝ, тя все още е ядосана на музикалната компания.

Години наред Джена е пренебрегвана и не е сред изпълнителките, закриващи концерта. Там място намират само най-големите имена в музикалния жанр, към които Пайнера явно не смята, че влиза и тя, пише slava.bg.

Обидата на Джена удари тавана след концерта в Стара Загора, на който бяха отбелязани 25 години от създаването на музикална компания Пайнер. Тогава, за да изпеят обща песен бяха избрани Преслава, Галена, Анелия, Емилия, Десислава и Цветелина Янева. Джена бе забравена, но тя никога няма да забрави обидата и ще бойкотира компанията докрай.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати