Бомба! Явор Бахаров напуснал ВИП Брадър заради заварка с Жана

Бомба! Явор Бахаров напуснал ВИП Брадър заради заварка с Жана

Невиждана драма се е разиграла миналата седмица в Къщата на ВИП Брадър под носа на съквартирантите и зрителите пред малките екрани. Младият театрал Явор Бахаров напусна шоуто с гръм и трясък, но до всичко това се стигнало след кошмарно изживяване, което той имал в предаването.

В началото на тазгодишния формат на ВИП Брадър Явор не привличаше вниманието с някакви особени действия. Внезапно обаче поведението му рязко се промени, а почитателите на риалитито така и не разбраха какво го е подтикнало към рекетирането на продуцентите и останалите скандални изцепки.

Оказва се, че младият Бахаров се сринал психически, след като Жана Бергендорф го налазила под завивките. Най-безцеремонно тя го обсипала с френски ласки, а понеже той бил опиянен, така и не се възпротивил.

След като осъмнал на другия ден и сетил за нощното си преживяване, актьорът поискал от Големия брат да заличи компрометиращите кадри или да му увеличи хонорара заради зрелището, пише Уикенд.

Разбира, се желанието му не било удовлетворено. Именно затова Явор се вбесил и заявил, че напуска. Заради последвалото му непристойно поведение пък накрая той беше натирен от формата пред очите на цяла България.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати