ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Манекенките изоставиха Христо Сираков

Манекенките изоставиха Христо Сираков

Манекенките изоставиха Христо Сираков

Христо Сираков е на път да загуби прякора си Стоте Манекенки. Причината е, че изгуби единствените законни доходи, които имаше, като затвори ресторанта си в столицата. Приходите секнаха и красавиците си тръгнаха.

Преди около година Ицо отвори ресторант в столицата, но днес вратите му са затворени. Пищното откриване от преди няколко месеца все още не е забравено, но неуспехът в бизнеса застигна и Христо.

Не се знае каква е точната причина за затварянето на заведението. Истината обаче е една – мястото е опразнено и запустяло, въпреки многото ремонти, които бизнесменът направи. Както изглежда, за Христо с пълна сила важи правилото, че когато бизнесът забуксува и в любовта не ти върви, пише slava.bg.

Любовният живот на Сираков никога не е бил толкова сив. Отдавна се говори, че бизнесменът иска да се раздели с прякора си Стоте Манекенки, защото ако трябвало да отговаря на истината, трябва да е поне Ицо Хилядата Манекенки.

Днес обаче около него не се навъртат жени. Богаташът отдавна не се е хвалил с ново завоевание, което е крайно нетипично за него. Липсата на приходи определено утежнява положението и няма да е чудно, ако Сираков скоро се върне при някоя от бившите - за нови просто няма пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати