ВИП Брадър: Жана, дебела си!

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф получи жесток удар. След като съквартирантите ѝ неуспешно ѝ намекнаха, че е напълняла, ВИП Брадър взе нещата в свои ръце.

Жана определено е един от най-обсъжданите съквартиранти. С влизането си в Къщата тя обърна гръб на опиатите и се опитва да покаже на всички, че е достатъчно силна, за да се справи. Абстиненцията обаче е във вихъра си и доведе до скоростно качване на килограми.

Фолкдивата Емануела бе сред малцината, които протегнаха ръка към Жана. Тя бе категорична, че е готова да ѝ помогне с всичко, с което може. Единственото, което Бергендорф поиска пък бе любов и разбиране, пише slava.bg.

Докато останалите искаха да ѝ помогнат в битката с килограмите, Жана се дърпаше. За да спре да отлага, се наложи намесата на Биг Брадър. Той директно каза на певицата, че е дебела и от днес е на диета.

Продуктите в менюто ѝ ще бъдат специално доставяни до края на престоя на Жана в шоуто. Бергендорф показа непоколебима готовност, но предвид непостоянния ѝ характер не се знае докога ще държи на думата си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати