НиЛо си иска Валери! Вижте как нападна новата му

НиЛо си иска Валери! Вижте как нападна новата му

Николета Лозанова избухна. След като дълго не бе правила грозни изцепки, то с последната си постъпка определено си навакса.

Плеймейтката е категорична, че си иска Валери обратно. В типично свой стил тя не прави това от голяма любов, а за да натрие носа на жените в живота му.

Валери, който днес рита за сръбския Партизан, до болка знае за омразата на Николета към всичко женско. Лозанова е решена да докаже на бившата и настоящата на футболиста, че именно тя е жената, която завинаги ще остане в сърцето на Божинов, пише Телеграф.

Първа целувка, първи секс, предложение за брак, сватба, бременност, дете – според Николета всяка жена трябва да има всичко това с мъжа до себе си. А вие какво чакате? – попита многозначно тя.

Ударът попада директно върху двете ѝ опонентки – бившата на Валери, фолкпевицата Алисия и настоящата – сръбкинята Биляна Дол, с прякор Общата.

Факт е, че нито една от двете не е успала да има всичко това с него. Факт е и обаче, че Валери не спира да тръби навсякъде, че за него Никоелта вече е нищо повече от майка на дъщеря му. Този път опитите ѝ да си го върне ще ударят на камък.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари