Разкриха най-голямата измама на Ася Капчикова

Разкриха най-голямата измама на Ася Капчикова
Снимка: fb-profil

Една от най-големите измами на Ася Капчикова беше разкрита. Плеймейтката не спира да тръби, че е напълно натурална и не си е правила никакви разкрасяващи операции, но видеозапис от архивите показва точно обратното.

Наблюдателни зрителите наскоро се досетиха, че са виждали нейната персона още преди много години в родно предаване. Видеоклип, който и сега може да бъде намерен в интернет, доказва, че бившата Крисковица е опитвала да пробие на кастинг за адреналинки в Господари на ефира.

Действието се развива преди седем години, когато Капчикова все още е ученичка, пише КлюкиНет. По това време никой не е чувал нищо за нея и заради това клипът не предизвика кой знае какъв интерес. След като Ася нашумя обаче, той се появи, за да разкрие, че плеймейтката изобщо не е такава, за каквато се представя.

В момента тя е с обемни джуки и с красиви скули, като гарантира, че така се е родила. На кастинга обаче е била с далеч по-окръглено лице и почти незабележими устни. Всичко това показва, че думите ѝ са лъжа и тя все пак се е подложила на някакви корекции.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати