Мис Силикон върти педали гола в Колумбия

Мариана Маринова

Мис Силикон Мариана Маринова показа как се въртят педали. Тя пусна фотос как поддържа фигура с кардио упражнения във фитнес в Колумбия. По случай тренировката тя е заложила на оскъдно бельо.

Маринова е в Колумбия по случай моден конкурс. Тя пусна фотос в социалните мрежи, с който показва, че денят ѝ започва с кардио тренировка и по-точно – въртене на педали. Вместо възхищение, снимката буди ехидни усмивки.

Оказва се, че силиконка номер 1 само се прави, че поддържа форма. Тя е боса, а никой не кара колело бос. Освен това се е пуснала по оскъден бански, който прилича повече на изрязано бельо. В желанието си да разкрие секси фигурата си обаче наяве излизат излишни мазнинки в областта на дупето на Маринова, пише kliuki.bg.

Коментарите не закъсняха. Почитателите на силиконката се обединиха около мнението, че е много по-добре вместо да се снима до колелото, да го възседне. А за да направи това е нужно да се снабди поне с тренировъчен екип, който да облече над оскъдното бельо, иначе рискува седалката на колелото да се окаже доста неудобна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати