ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Брад мотае Джоли! Актрисата побесня

Брад мотае Джоли! Актрисата побесня

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
брад пит

Брад Пит мотае благоверната си Анджелина Джоли с документите за развода. Той дори не е попълнил искането за разтрогване на отношенията им, въпреки че срокът изтича в сряда.

Колкото и да е бясна Джоли, актьорът има своите причини да прави това. Според него ако попълни документите, това ще доведе до съдебна битка, която от своя страна ще се отрази зле на децата. Целта му е това да бъде избегнато и с Джоли да постигнат приятелско споразумение.

Запознати твърдят, че за да подпишат подобна петиция, двамата трябва да има какво да делят. Нещастният Пит иска да получи съвместно попечителство над шестте им деца, но също така държи да не се стига до процес.

Освен многобройна челяд, двойката определено има още какво да дели. Пит и Джоли се сдобиха с имението шато Миравал през 2012-та в Южна Франция. За него те броиха 60 млн. долара. 1.200-акровата собственост е заобиколена от гори, маслинови дървета и езеро.

От лозята се произвежда висококачествено розе, което се предлага на пазара. От следващия сезон на бутилките няма да присъстват имената на двойката. Наред с това те притежават още няколко огромни имота, позиционирани из цял свят.

Адвокатите на актьорите работят при затворени врати. Те се стремят да постигнат мирно споразумение между двамата. В същото време редица звезди взеха страна в спора.

66-годишната актриса Черил Нолтън оповести, че не е видяла никаква промяна у Пит през последните години. Той е напълно спокоен и уравновесен човек, а сценарият е изцяло скалъпен от Джоли. Черил дори си позволи да нарече Анджелина змия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest