Глория и Ивана пак се хванаха за гушите

Глория

Фолкдивите Глория и Ивана отново се хванаха за гушите. Певиците водят спора коя е по-голяма звезда от десетилетия. Новият скандал се разрази по повод предстоящия концерт в Арена Армеец в чест на 15 години телевизия Планета.

Продуцентът на чалгаджийките се е хванал за главата. Отсъствието на бременната Галена и наскоро родилата Емилия налага избор на нови попълнения в предстоящия концерт. Митко Пайнера предвидливо се сетил за Ивана и Глория, които от години бойкотират подобни прояви.

Фолкдинозавърките смятат, че са пренебрегвани заради младите си колежки. Този път обаче приели, след което веднага изникнал нов проблем, пише kliuki.bg.

Ивана

Галена и Ивана не могат да се разберат коя от двете е по-известна, че да закрие събитието в Армеец. Миналата година първа изви глас Ивана. Тя, както и Глория, обаче са категорични, че ако не пеят последни, просто няма да дойдат.

Пред Митко има два варианта – или да се моли двете да се разберат, или да заложи на Преслава. Последната е единствената от по-младите звезди, която не чакат бебе и не е родила наскоро.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати