Асен Блатечки отне красотата на Диляна Попова

Диляна Попова

Диляна Попова е съсипана. Красивата актриса и модел е напълно неузнаваема. Премеждията в личния живот и липсата на работа определено се отразяват пагубно на външния ѝ вид.

Днес Диляна изглежда като зле поддържано свое подобие. Лицето на самотната майка е прорязано от дълбоки бръчки. Те са основно в областта на устата и очите. В същото време тя явно се е опитала да поправи нещата, но доста неуспешно. Челото на Попова и цялата област над очите е неестествено изпъната и е в пълен контраст с останалата част от лицето.

На Диляна определено не ѝ е лесно. След като Асен Блатечки я заряза, докато беше бременна, тя все пак се справи. В последно време обаче роли и ангажименти също липсват и грижите отново налегнали красавицата.

Предполага се, че Диляна си е направила лифтинг на челото. Резултатът определено е неуспешен. Веждите ѝ са се качили прекалено високо и стоят крайно несъразмерно. Това я кара да изглежда дори по-измъчена от преди, пише kliuki.bg.

Попова е наясно, че не е в перфектна форма и предпочита да се крие от хорските погледи. Тя се придвижва само с колата си, а когато слиза от нея, винаги е дегизирана. Доказателство за депресията ѝ е и скоростното ѝ отслабване, което вече ѝ е докарало вид на анорексичка.

Въпреки че е затоплила отношенията си с бащата на сина си Борил е видно, че Диляна никога няма да преживее да е втората жена в живота на Блатечки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати