Грозната истина за Вальо Михов и Роксана излезе наяве

Роксана

Вальо Михов, въпреки напредналата си възраст и до днес остава хит сред жените. Бившият футболен бос днес се занимава с успешен бизнес. Част от него за изненада на всички е фолкдивата Роксана.

Будни зрители и фенове на риалити предаването ВИП Брадър алармират, че именно Михов е този, който е дал старт, както и солидни средства, за да стартира кариерата на ромската перла. Още преди време Михов съзрял добра ниша в попфолка и решил да вложи част от финансите именно в този тип музика.

Никой не може със сигурност да твърди дали отношенията между двамата са останали само на професионално ниво. Днес кариерата на Роксана е в лек застой, но хонорарът на Вальо от Биг Брадър е голям и най-вероятно ще отиде именно в тази насока. Всичко това обаче е в противовес на непрестанните нападки на бившия защитник на ЦСКА срещу чалгата в Къщата и по-специално непоносимостта му към чалга дивата Емануела, пише kliuki.bg.

Мнението на Михов е най-силно подкрепяно от Ути Бъчваров, който също не спира да напада Емануела. В миналото той също се е опитвал да печели от чалгата, като на няколко пъти я е канил в предаването си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати