Антония Петрова с новия в Барселона

Антония Петрова
Снимка: fb-profil

Антония Петрова за пореден път разби на пух и прах завистниците. След като обяви, че се развежда, тя не даде ухо на грозните слухове за себе си и забегна в Барселона с новия си любим.

Новото гадже на миската е зорко пазено от любимата си в пълна тайна. За него се знае само, че е доста по-млад от бившия ѝ съпруг, олигархът Александър Бередин. Руснакът дори му се подигра, че е беден. Момчето обаче скри Петрова от медийния интерес и я заведе в Барселона.

Пернишката мис не пропусна да се похвали с поредната си екскурзия. Тя пусна няколко снимки и клипчета от красива Испания и сподели, че се чувства изключително обичана, пише slava.bg.

Петрова вече се готви за нова сватба. С показността тя определено се опитва да дразни бившия си Александър, с който се разделиха преди няколко месеца.

Наскоро той се опита да се изгаври с нея, като намекна, че не може да си позволи скъпи почивки. И до днес Бередин не иска да подпише документите за развод, с което осуетява плановете на Петрова за една нова сватба в живота ѝ, поне за момента.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти