Баджаците на Марчева топлят чуждо легло

Жени Марчева

Водещата Жени Марчева, която наскоро получи комплимент за баджаците си от евродепутата Николай Бареков, се оказа доста палава. Без да се замисли, тя зарязала съпруга си Мартин, за да се впусне в авантюра с нова тръпка.

Новината се разпространява мълниеносно по коридорите на медията. Отдавна е известно, че водещата изобщо не е толкова скромна, колкото изглежда. За креватните изпълнения за дамата с хубавите баджаци – прозвище, което вече е неделима част от същността ѝ, се носят легенди.

С влизането си в новинарския екип на известната медия Марчева напуска семейството си. Тя не оставя само съпруга си, но и двете си малки дъщери, за да се наслаждава на авантюрата със състоятелен бизнесмен, пише kliuki.bg.

В миналото водещата на няколко пъти обяви, че се маха от бНТ, защото иска децата ѝ да я виждат сутрин. Кариерата ѝ обаче винаги се е свързвала не само с професионалния ѝ талант.

В миналото се говореше упорито, че мачка чаршафите с президента Георги Първанов. Двамата били заедно години наред. Именно той помогнал на Марчева да бъде наета в бТВ. Днес и двамата отричат каквито и да било интимни контакти.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти