Христо Живков в платена връзка

Христо Живков

Христо Живков – актьорът, с който цяла България трябваше да се гордее, се оказа продажник. Причината да откаже мисията на ВИП Брадър, заради което бе жестоко наказан от фолкдивата Емануела, се оказа повече от долна.

Христо бе категоричен, че не трябва да има отношения с никоя жена, особено по телевизията. Той се оправда с любовта си – нещо, което погази, след като се напи и бе заключен в тоалетната от хищната Емануела. Оказва се обаче, че актьорът губи много повече, поне в своите очи.

Мистериозната жена в живота на Христо е доста по-възрастна любовница. Той е разменил вечната си вярност срещу обещания за финансиране на звездна кариера, пише hotarena.net.

Говори се, че жената, чието притежание е Живков, е писателката Виргиния Захариева. Двамата са заедно от десетилетие, в което тя го подпомага с финанси и връзки, а той ѝ се е отдал напълно.

Виргиния стриктно избирала участията на своя подчинен именно за да не попадне в сцена, в която трябва да бъде интимен с друга. След горещите сцени с Емануела Христо е наясно, че с крехката му кариера е свършено.

Най-интересното е, че вина за това има друга властна жена в живота му – неговата майка. Именно тя го заставила да се върне от Италия и да участва в шоуто, въпреки че той до последно се дърпал.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати