Ирена Милянкова с гръцка сватба

Ирена Милянкова

Моделката Ирена Милянкова, една от младите, но вече многодетни звезди у нас, ще се жени. Тя и любимият ѝ Никола Чолаков ще си кажат заветното Да в съседна Гърция.

Шокиращото признание направи моделката в последното си интервю. Милянкова роди дъщеря на бизнесмена миналата година. Покрай грижите за детето и проблемите с бившия мъж на Ирена – Росен Чолаков-Чолата, двойката реши да изчака със сватбата поне с година.

Днес пред Ирена вече няма пречки. Тя смело прави планове за романтична морска сватба на гръцкия бряг. Това ще се случи идната пролет. Задължителни гости и първи поканени са общо седемте наследници на двойката, пише kliuki.bg.

Ирена признава, че винаги е искала да има голямо семейство. Днес то е факт и е време за следващата мечта – приказна сватба. Тя държи да получи брачната халка, защото има патриархални разбирания, които изключват съжителството без брак.

Освен това моделката държи винаги да помага на мъжа до себе си. Именно заради това освен с грижите за децата тя помага и в работата на Николай с недвижими имоти.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати