Безсрамници! Гери-Никол и Дара се натискаха на светско събитие

Гери-Никол

Възмутително и дори скандално поведение демонстрираха тийнидолките Гери-Никол и Дара Йотова по време на светско събитие. Пред очите на редица родни знаменитости те показаха, че не само не са скарани, но са си и интимни.

Наред с Кристина Патрашкова, Миглена Каканашева, Камелия, Анелия, Ася Капчикова варненските лолитки присъстваха на церемония по връчване на лайфстайл награди. Те впечатлиха останалите гости с талант и визия, но ги шокираха с поведението си.

Дали за да се пошегуват с медиите, или пък за да загатнат за романтична връзка помежду си, гласовитите тийнейджърки се награбиха пред всички.

Снимки от събитието показват как Гери-Никол посяга към Дара и започва да я опипва най-безсрамно. След това двете започват да се кикотят, все едно се е случило нещо изключително забавно.

Припомняме, че от месеци родните таблоиди спекулираха с отношенията на двете изпълнителки, като едно от основните твърдения беше, че дългогодишните приятелки са си развалили дружбата заради славата. Скандалната им постъпка обаче показва точно обратното.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати