ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ирина Тенчева е в амок! Иван се връща при Вихра?

Ирина Тенчева е в амок! Иван се връща при Вихра?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905264

Поредният удар застигна пиарката Ирина Тенчева. След като беше изгонена от ВИП Брадър и разбра, че зрителите изобщо не я обичат, се сблъска със същото трагично отношение и в собствения си дом.

Най-голямата драма на блондинката настъпила, след като тя се прибрала при съпруга си Иван Христов. Тенчева се надявала, че ще получи внимание и нежност от зажаднелия си за ласка любим, но нищо подобно не се случило.

При прибирането на жена си той първоначално си дал вид на щастлив, но малко след това започнало да проличава колко много е охладнял към благоверната си.

Близки до звездното семейство разкриват, че една от причините за отчуждаването на опусума е дъщерята от предишния му брак с Вихра Петрова. Именно Ава не спирала да изтъква пред баща си си колко спокойно си живеят при липсата на Ирина, пише КлюкиБг.

Освен това малката все хвалела майка си. В крайна сметка продуцентът сериозно се замислил и установил, че наистина му е по-свободно без вечно дуднещата му съпруга. Според запознати с драмата на продуцента той може да се откаже от брака си с нея, като не е изключено дори да се върне при Вихра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати