ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Скандални записи очернят Анджелина Джоли

Скандални записи очернят Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

Скандални аудиозаписи са на път да очернят името на Анджелина Джоли и да наклонят везните в полза на Брад Пит при спора за попечителството на 6-те им деца, който предстои.

Въпреки че бившата холивудска двойка е стигнала до временно споразумение, според децата остават с Джоли, а Брад има право на терапевтични посещения, актьорът е подал молба в съда за съвместно попечителство над малчуганите.

Анджелина не е съгласна с предложението и настоява да отглежда децата си сама, а бившият ѝ съпруг да има право единствено на посещения.

Това ще предизвика бурна битка за родителски права между бившите влюбени.

Британския ежедневник Сън е разкри, че има няколко аудиозаписа, в които актрисата споделя своя план за съдебната битка. Тя иска да обвини Брад във физически и психически тормоз над децата, за да унищожи шансовете му са попечителство.

Ако обаче твърденията ѝ не се докажат, думите ѝ ще заработят срещу нея и е възможно тя да остане без пълни родителски права.

Със случая Бранджелина се бяха заели и социалните власти в САЩ след слух, че Пит е ударил 15-годишния си осиновен син Мадокс. Заключението им бе, че тормоз над децата не е имало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати