Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Не може да бъде: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Не може да бъде: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Ким Кардашиян

Тежки дни настанаха за Ким Кардашиян. След като звездата стана жертва на тежък обир във Франция, сега е на път да загуби съпруга си. Говори се, че напоследък двете звездни влюбени гълъбчетата не се разбират добре и Кание Уест дори се е обърнал към бракоразводни специалисти.

Бедите за сексапилната риалити звезда започнали, след като тя бе нападната и ограбена в хотелската си стая в Париж. Заради преживяния ужас Ким изпаднала в тежка депресия, спряла да излиза от дома си и буквално се изпари от социалните мрежи. Тя не спирала да плаче и се страхувала, че кошмарното нападение може да се повтори отново, пишат американски издания.

Първоначално съпругът на известната красавица се отнасял с разбиране към тежкото ѝ състояние и поел целия контрол върху живота на благоверната си. С времето обаче взело да му писва от постоянното хленчене на Ким и я помолил да се обърне към психотерапевт. Но тя категорично отказала и това довело до сериозни търкания помежду им.

Според запознати на двете звезди положението между тях толкова се е влошило, че Кание дори вече се консултирал с адвокат. Сега феновете на знаменитостите са нетърпеливи да разберат дали все пак ще успеят да се помирят или наистина ще се стигне до развод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати