Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Гущеров натирил Мара Отварачката заради заварка с Бирмата

Гущеров натирил Мара Отварачката заради заварка с Бирмата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198

Причината за неочакваната раздяла между фолкаджийката Мария и съпруга ѝ Християн Гущеров най-сетне беше разкрита. Оказва се, че Мара Отварачката си е позволила да изневери на благоверния си с Георги Станоев – Малката Бирма. След като мъжът ѝ разбрал, не се поколебал да я натири.

Както много от родните златотърсачки са наясно вече, в последните седмици Бирмата си няма сериозна половинка. След скорошната раздяла с Алисия той предпочел да си запълва времето с мимолетни свалки с певачици. И тъй като сред колекцията му с гласовити завоевания липсвала именно Мария, той решил да фокусира усилията си върху нея.

Тя, от своя страна, също нямала нищо против заигравка с младия богаташ и лесно поддала на ухажването му. За тяхна беда обаче мимолетната им афера бързо била разкрита от Хриси. Щом разбрал за номерата на палавата си съпруга, той побързал да я изрита от гъзарското си жилище в столицата, пише ПикБг.

Разбира се, за момента няма официално потвърждение на тази пикантна версия. И Мария, и Гущеров не признават за подобни семейни перипетии и упорито твърдят, че двамата са щастливи заедно и се радват на хармоничен брачен живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати