Анджелина Джоли се връща при бившата си любовница

1 от 6 Снимки
Анджелина

Анджелина Джоли отново скандализира обществото. След като разби сърцето на милионите си почитатели, съобщавайки, че е свършено с Бранджелина, сега тя направи ново шокиращо решение.

Според лице от обкръжението на световната знаменитост тя е твърдо решена след раздялата със съпруга си да не се занимава вече с мъже. Нещо повече – актрисата дори мисли да възроди интимните си отношения с моделката Джени Шимицу.

Както навярно много от вас си спомнят, двете красавици бяха опасно близки през деветдесетте години. Флиртът им обаче не продължи дълго, като оттогава до днес азиатската моделка мина през леглата и на други знаменитости, сред които и Мадона. През 2014 пък се появи новина, че Джени се е венчала с тогавашната си приятелка Мишел Харпър, пишат западни издания.

И въпреки че е минало доста време, откакто тя и Анжелина са имали вземане-даване, явно страстта между тях не е угаснала. Въпрос на време е да разберем дали двете дами ще се впуснат в изпепеляваща връзка отново или ще предпочетат да запазят отношенията си само приятелски.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати