Скандално зрелище: Даниел Петаков си го показа

Даниел Петканов

Лудия репортер Даниел Петканов отново скандализира обществото. Младото протеже на Милен Цветков показа, че няма никакъв срам и си позволи да покаже дори най-милото пред цяла България. С това той доказа на всички, че буквално е опериран от каквито и да било задръжки.

След раздялата с шавливата си приятелка Александра Богданска Петканов направо откачи. Не е минала седмица, в която той да не направи нещо шокиращо, но последната му изцепка прекрачи всякакви граници. Без да се притеснява грам, бъбривкото сподели своя снимка /виж галерията/ в социалните мрежи, на която се вижда мъжкото му достойнство.

На фотоса Даниел позира със съдрани дънки, а сред които под боксерки се подава набъбналият му пакет. Младокът обаче никак не се смущава и позира с огромна усмивка, видимо доволен от кадъра.

Разбира се, след публикуването на снимката приятели на Петканов го спукаха от бъзици. Шегобийци не пропуснаха да отбележат, че между чатала му се подава истинска анаконда и вероятно си е скъсал панталона от раздаване в службата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти