Азис: Пратеник съм на Исус

Азис

Фолкпевецът Азис направи феноменални разкрития, с които почти се самопровъзгласи за богоизбраник. Изпълнителят на Хабиби е твърдо убеден, че Всевишният има някаква специална мисия за него, но все още не му е ясна.

Когато бях малко момче, една нощ се събудих и се озовах в градината. Там беше и мистериозен мъж, облечен в бели дрехи, който пръскаше нещо като юфка по земята. Бях шокиран от видяното. Когато по-късно разказах всичко на баба ми, тя каза, че съм имал среща с Исус Христос. По думите ѝ това, което е ръсел, всъщност е било манна небесна. Така той благословил дома ни и заради него успях да се развия като талант, разказва певецът.

Това обаче не е единственото необикновено преживяване на Азис, доказващо, че наистина е любимец на Бог. В тийнейджърските си години той направил албум с религиозни песни.

По-късно бил потърсен от странна дама, която споделила с него, че една нощ Бог ѝ се явил и ѝ заръчал да отиде при плаката на албума, който висял в стаята на детето ѝ. И тогава Господ изпратил на жената специално послание към певеца, което тя трябвало да му предаде.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати