Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Слави и Преслава в тоалетна афера

Слави и Преслава в тоалетна афера

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Преслава
Снимка: Шоуто на Слави
Слави

Шоуменът Слави Трифонов и фолкдивата Преслава минаха всички граници. Двамата го направиха в тоалетната на столичен ресторант.

Слави и Преси изобщо не се притесняват да демонстрират интимните си отношения. След като фолкдивата се появи на последния концерт на шоумена, за никого вече не е тайна, че са заедно. Въпреки това последната им постъпка премина всички морални граници и потресе хората, станали нейни неволни свидетели.

Очевидец разказва за последната среща на Преслава и Трифонов. Тя се състояла в турски ресторант, в близост до жилището на шоумена. Дългият дошъл след запис на предаването си, а певицата била предрешена за участие в по-късните часове.

На излизане от заведението Слави започнал да я опипва и грубо я вкарал в мъжката тоалетна. След секунди оттам започнали да се чуват животински стонове, пише Slava.bg.

Това не е първият път, в който двойката е засичана в заведението. Дни преди случката те отново вечеряли там, в компанията на Слави Транспорта. Последният, бившо гадже на певицата, служи като параван за отношенията на новата светска двойка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати