Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Кейти Холмс чака бебе от Джейми Фокс

Кейти Холмс чака бебе от Джейми Фокс

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Джейми Фокс

Бившата съпруга на Том Круз – Кейти Холмс е бременна от новата си половинка - актьорът Джейми Фокс. Източници на американския таблоид OK твърдят, че двамата са сключили брак малко след като разбрали, че ще стават родители.

37-годишната Кейти и 48-годишният Джейми са заедно от 3 години, но избягват да се появяват на публични места като двойка, тъй като не желаят да привличат вниманието на медиите и феновете.

Холивудските знаменитости вече са съобщили щастливата новина пред най-близките си приятели, които пред таблоидите твърдят, че двамата вече са се оженили на тайна церемония.

Кейти има едно дете от Том Круз – 10-годишната Сури и винаги е искала още деца, но Том, който има две осиновени деца с Никол Кидман, не е желаел още наследници.

Джейми, от друга страна, бил готов да стане татко още веднъж. Актьорът също като Кейти има дъщеря от предишната си връзка.

Най-нетърпелива от предстоящата поява на бебето обаче е Сури, която иска сестричка. Вече е избрала и име – Вайлет, макар че Кейти е в третия месец от бременността и е рано да се каже дали ще има момче или момиче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати