Мила Кунис изгони Деми Мур от живота на Аштън

Мила Кунис и Аштън Къчър вече няма да общуват с Деми Мур. Макар Мила дълго да съчувстваше на бившата на съпруга си, наглостта и лицемерието на Мур минаха границите.

Актрисата упорито отказва да излезе от живота на експоловинката си. Мила обаче няма намерение повече да се прави на толерантна. Поредният и, както се очаква, последен скандал между бившата и настояща съпруга на Аштън Къчър бе породен от раждането на сума му Дмитри Портууд Кътчър.

Малкият, който се появи на 4 декември тази година, веднага получи куп подаръци от Мур. Освен с материални блага тя решила да дари семейството и с безценните си съвети. Деми започнала да обяснява на Мила как се гледа повече от едно дете, макар че самата тя до момента не е отглеждала момченце.

Мила, която по принцип е крайно търпелива, този път излязла от кожата си. Тя помолила Мур да остави нея и семейството ѝ намира, тъй като ѝ е писнало от лицемерието ѝ и това да се бърка в семейството ѝ. Така отношенията между Деми Мур и семейството на Аштън приключиха окончателно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати