ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Турска врачка отказала Кубрат от брак с Андреа

Турска врачка отказала Кубрат от брак с Андреа

Андреа

Друга жена е причината Кубрат Пулев все още да не се е оженил за дългогодишната си половинка, фолкдивата Андреа. Туркиня предрекла на боксьора, че в момента, в който каже заветното Да, ще загуби милиони.

Гледачката предрекла съдбата на Кубрат още преди да срещне Андреа. Тогава той си дал негласно обещание, че няма да се жени, преди да приключи с професионалната си кариера.

Андреа отчаяно бленува за годежен пръстен, но явно Кубрат е склонен да слуша всеки друг, но не и близките си. Подозрителната туркиня го срещнала преди години в Берлин. Тя го погледнала в очите и му заявила, че ще стиска парите в юмрука си до момента, в който руса жена не му сложи окови. Ако се откаже от брака с нея, ще продължи да печели огромни суми, пише Slava.bg.

Кубрат истински вярва в пророчеството, а до момента то се сбъдва напълно. Дори когато губи мачове, Кобрата печели завидни приходи. Освен това го възпира и възможността от развод, който ще го остави беден като църковна мишка, имайки представа от възможностите на чалгаджийките да измъкват пари от богатите си спонсори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати