Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Фики получи чувствен СМС от учителка по английски

Фики получи чувствен СМС от учителка по английски

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Фики получи чувствен СМС от учителка по английски
Снимка: facebook.com

Фики Стораро получи най-желаното признание. След като цяла България му се подигра за английският език, който демонстрира в последната си песен, учителка го извади от депресия.

Учителка по английски изпрати чувствен СМС на Фики Стораро. Тя му написала: Спокойно, всичко ти се разбира! Съобщението трогнало Фики до сълзи.

Баладата на Фикрет, в която той твърди, че пее на английски, се превърна в по-култова и подигравана и от новото парче на Гери-Никол. Резултатът определено нямаше да е такъв, ако Фики не пееше на езика на Шекспир.

Няма човек в страната, който да не е чувал за Издислав. Гаврата бързо достигнала до учите на учителката по английски на Фики, която го зарадвала с положителен коментар за изказа си, пише Kliuki.bg.

Певецът оценява огромната подкрепа. Дамата му споделила, че независимо от акцента, всичко му се разбира. Тя е категорична, че амбицията на младата звезда е разбираема. Проблемът в песента пък идвал от откровено ориенталските орнаменти в мелодията. Окуражен от даскалката, Фики заяви, че проектът му е на много високо ниво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати