Слави Трифонов: Краси Радков е виновен за състоянието ми

1 от 3 Снимки
Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов обвини Краси Радков за състоянието си. Актьорът е слабост на Дългия, но именно на него дължи фаталното си падане. Преди 7 години той счупи тазобедрената си става и днес живее с 3 титаниеви пирона в левия си крак.

Дългия пострада при нелеп инцидент в банята и е на път да остане инвалид за цял живот. Днес, няколко операции по-късно, кракът му остава по-къс от другия. След няколко месеца ще се наложи един от пироните да бъде изваден, тъй като създава дискомфорт на водещия. Болките в кръста пък Трифонов лекува с всекидневни курсове на физиотерапия, а ескалаторът в студиото явно ще остане завинаги, пише Slavi.bg.

Инцидентът нямало да се случи, ако по време на турнето преди 7 години Радков не настоявал да купи на Слави парфюм. Шоуменът дълго се дърпал, но приятелят му настоявал. Така двамата отишли в магазина и освен парфюм актьорът му купил и душгел. На следващата заран Слави се чувствал крайно щастлив и решил да пробва продукта. Той изсипал половината душгел върху себе си. Останала пяна по стъпалата на Слави довела до зловещото подхлъзване.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Dimo
Dimo
25.03.2017 08:40
Da sa6to taka e vinovna i maika mu 4e go e rodila-palia4o ple6iv!!!
1
2