Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Цеца Величкович окупира хотел на морето

Цеца Величкович окупира хотел на морето

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Цял хотелски етаж е окупирала сръбската звезда Цеца Величкович. Тя и екип от 25 човека са се настанили на 8-мия етаж на хотел Черно море във Варна.

Цеца е една от най-обичаните певици както в родината си, така и в България. Преди пристигането ѝ собствениците на хотела специално за нея са довършили президентския апартамент с изглед към морето.

В момента певицата е на специален хранителен режим, който рязко се различава от досегашния ѝ. Докато преди консумираше предимно пилешко, телешко, риба и салати, днес не яде месо и млечни продукти. Още с влизането си в хотела тя е изискала от домакините бяло вино, шампанско, шоколад и ядки, пише PlovdivMedia.com.

Вдовицата на Аркан изнесе първия си концерт в морската столица в Двореца на културата и спорта. Емоцията за пореден път е била на ниво. Цеца винаги се е чувствала свързана с България благодарение на любовта на феновете си.

Новият ѝ диск все още не се продава у нас. Желанието на певицата е всеки, който закупи билет за предстоящото ѝ шоу в Арена Армеец, да получи безплатно диск като подарък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати