Белослава е неузнаваема! Никой не разпознава певицата

Красивата и крехка Белослава от близкото минало я няма. Певицата хвърли всички в шок, след като за съвсем кратко време успя да качи завидно количество килограми. Днес тя е неузнаваема.

Чаровна, стилна, винаги добре изглеждаща – това бе в миналото Белослава. Певицата се е угоила солидно и е добавила най-малко 20 кг към теглото си. Днес дори познатите ѝ, които не са я виждали отдавна, не могат да я разпознаят.

За разлика от много от звездите при Белослава причина за растящите килограми не са хормони или депресия. Певицата просто обича да си похапва. Освен това, откакто музикалната ѝ карира буксува, тя се е захванала с готвене.

Наскоро изпълнителката отвори ресторант в столицата и може да бъде видяна да приготвя и опитва ястията там по всяко време на денонощието. Белослава обаче не само прави контрол на ястията, а изяжда по доволно количество от всяко от тях, пише Slava.bg.

Майката на Белослава често ѝ правела забележки. Певицата обаче е убедена, че нищо в живота не зависи от перфектните мерки и редовно канела приятели в заведението, с които се настанявала зад огънати изпод тежестта на храната маси. Ако иска да продължи с музиката обаче, закръглената изпълнителката трябва да влезе във форма.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати