Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Новородената внучка на Стоичков вече е милионерка

Новородената внучка на Стоичков вече е милионерка

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Христо Стоичков позлати внучката си. Малката Миа, макар да е само на три месеца, вече има повече пари, отколкото някои хора някога са виждали в живота си.

Невръстната Миа бе позлатена. Носителят на Златната топка вече е осигурил светло бъдеще на малката. Дядото е открил сметката на внучка си с внушителната сума от две хиляди долара.

Миа е първата вкучка на Стоичков, родена от брака на дъщеря му Михаела Стоичкова и Айкут. Двойката се венча на скромна церемония в Маями малко преди раждането на рожбата си.

Стоичков заделил сумата в момента, в който разбрал, че Михаела е бременна. Той вложи парите на влог в американска банка. Новината за състоянието на малката той обяви на 27-ми септември, навръх раждането ѝ. Освен него тя получи от дядо си екип от Барселона, подписан от три легенди – Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар, пише Kliuki.bg.

Звездните бебета в последно време се множат като гъби. Една от най-състоятелните българки - Лора Виденлиева, също чака внуче от сина си Руши и моделката Таня Илиева. Тя е обещала да дари наследника на фамилията с къща и десет милиона в сметка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати