Елен Колева не вярва на очите си! Калин Терзийски стори немислимото

Калин Терзийски
Снимка: facebook-profil
Калин Терзийски

Калин Терзийски премина всички граници. Постоянно пияният писател се сравни с Джон Ленън и се върна при официалната си жена - Ивана Генова.

Любовната забежка на Терзийски с много по-младата Елен Колeва стана достояние на цяла България. Двамата се разделиха, за да се срещнат пътищата им отново в риалити предаването Фермата. Въпреки че показаха, че не са си никак безразлични, днес за любовта им няма шанс.

Терзийки пресуши и последната капка надежда за Колева. Той се завърна при жена си. Ивана е решила да му даде последен шанс.

Казановата от своя страна оповести, че отношенията му със съпругата му са като тези между Джон Ленън и Йоко Оно.

Калин смята, че двойката е имала един от най-хармоничните бракове през изминалия век. И това въпреки запоите и дрогирането на музиканта, при които винаги се отдавал на разврат с по-млади девойки, пише Kliuki.bg.

Елен Колева не е очарована, че любовникът ѝ я има за мимолетна забивка. Това обаче е единственият начин Калин да убие любовта ѝ. Освен това той всячески опитва да накара щерка си да му прости.

Докато Ивана бързо го прибра обратно, дъщеря му Калина все още отказва да му проговори, отвратена от пиянството и държанието му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати