Есмер преди операциите – с огромен нос и подпухнало лице

есмер преди операциите

Есмер Омерова успя. След над десет пластични операции тя се превърна в изкуствено свое подобие, с която спечели сърцето на Благой Георгиев.

Българският футболист, известен с прозвището Благо Джийзъса, чак сега започва да осъзнава за кого се е оженил. Татарската танцьорка Есмер Омерова невинаги е изглеждала така, както днес.

Омерова винаги е била обсебена от холивудската звезда Анджелина Джоли. Именно към нейния облик е бил стремежът ѝ през годините. Оказва се, че само на носа Есмер има цели шест опреции. Природата дала на танцьорката огромен обонятелен орган, който тя неколкократно намалявала, пише HotArena.net.

Бивши приятелки на Есмер не спират да злословят зад гърба ѝ. Всички, които са познавали съпругата на Георгиев в миналото, са категорични, че истинското ѝ лице няма нищо общо с това, което е постигнато в момента благодарение на пластичната хирургия.

Днес няма и следа от огромния гърбав нос, големите бузи и тоталната липса на скули. В миналото освен всичко друго, Омерова е била и плоска като дъска. Изкуствената външност днес обаче определено ѝ носи успехи. '

Есмер с лекота спечели сърцето на Благой Георгие, макар тогава той да бе обвързан с ученичката Куини-Алис. След скоростен брак тя тотално го оплете, като го дари със син. Момченцето се казва Елай.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати