Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Десислава замъкна младока на Малдивите

Десислава замъкна младока на Малдивите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Десислава

Младото лъвче на Десислава се радва на славата и дивидентите, които му носи връзката му с певицата. След поредица от участия по празниците русото изкушение се замогна и заведе младият боксьор Благой Найденов на Малдивите.

Деси бе на коледно турне в Америка. Тя изнесе два концерта в мегаполиса с най-много българи – Чикаго. Певицата пристигна в компанията на двамата си любими мъже – сина си Майки и гаджето си, Благой. Българите там си спомниха миналото с незабравимите ѝ хитове и останаха повече от доволни.

След като се завърна Деси, не се остави да почива дълго. На 30 декември звездата на Пайнер имаше участие в курорта Златни пясъци, а 2017-та година посрещна във Велинград. На 1-ви тя побърза да стегне куфарите и заедно с гаджето, хвана самолета за Малдивите, пише Lifestyle.bg

Ден след като пристигна на екзотичната дестинация Деси заля мрежата със серия от фотоси на себе си и Благой на брега на морето. Така тя успя за половин месец да стъпи на три континента - Северна Америка, Европа и Азия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати