Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Късмет! Елен Колева замени пияница със сектант?

Късмет! Елен Колева замени пияница със сектант?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Марсел Коен

На актрисата Елен Колева определено не ѝ върви в любовта. След поредица от неуспехи тя помисли, че е открила човек за себе си. Днес обаче е на път да промени решението си.

Колева преживя много, след като заряза дългогодишния си любовник Сашо Майонезата, който се опита да стъжни живота ѝ. Последва бурна и доста нещастна любов с вечно пияния писател Калин Терзийски. След като и той разби мечтите и сърцето ѝ, тя намери утеха в обятията на младия и красив Марсел Коен.

Коен донесе истинско и заслужено щастие на Колева. Повярвала, че слънцето е изгряло и на нейната улица, тя с ужас чу слуховете – мъжът до нея е сектант, пише Kliuki.bg.

Бърз преглед на профила на Коен в социалните мрежи доказва, че той е свръхрелигиозен. Приближени до двойката споделят, че той клони към сектантство. Марсел нямал друга тема за разговор освен за религия.

За момента Елен гледа на него като на божество, дошло на Земята, за да осмисли живота ѝ. Тя се е пренесла при Коен и дори иска да има дете от него.

Приятелите ѝ обаче се притесняват – ако Марсел наистина членува в някоя секта, той бързо ще привлече залепената от любов актриса и ще провали живота ѝ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати