Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Пайнера забрани алкохола! Преслава се бунтува

Пайнера забрани алкохола! Преслава се бунтува

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
преси

Митко Пайнера се видя в чудо. Години наред той се бори с пиянските изцепки на подчинените си. Въведените наскоро крути мерки са на път да изкарат най-успешната му певица извън редиците.

Още преди две години, по време на раздаването на наградите на Планета, стана ясно, че водещата Магда се е почерпила сериозно, преди да излезе на сцената. Пайнера неведнъж е получавал оплаквания, че изпълнителите му се наливат преди, по време и след всяко свое участие по дискотеките.

Продуцентът на звездите негласно бе забранил употребата на алкохол. За да мине концертът в Арена Армеец преди месец спокойно, той наложил крути мерки. Алкохолът в кетъринга на звездите бил заменен със сокове и бонбони, пише Slava.bg.

Освен всичко друго, Митко се погрижил всяка от звездите му ясно да разбере, че не може да пие, докато работи, независимо къде се намира. Повечето певци тежко приемат новите правила, но са склонни да се примирят, за да запазят хляба си. Единствена Преслава не желае да се примири. Най-голямата звезда на Пайнер отдавна е известна със залитанията си към чашката.

Възмутена от възможността да остане трезва и за ден, тя директно заплашила, че напуска. Този път обаче ударила на камък – Митко е категоричен и предпочита да загуби хора, но не и реномето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати