Само тук! Любимите фолкпевици като малки! Вижте ги!

Родните фолкпевици са модел за подражание за младите днес. Самите те предизвикват умиление със снимките си от най-ранно детство. С къси чорапки, панделки в косите и дънкови гащеризони, те разтапят сърцата.

Изумително е колко различно изглеждат дивите като малки и днес. Цветелина Янева е била очарователно дете. На снимки от детството ѝ тя позира със семейството и приятелите си. Видно е, че още тогава всички са гледали само в нея.

Снимките на младата Алисия доказват, че още от ранните си години тя е увлечена по музиката. Още като ученичка тя здраво държи микрофона. Днес певицата се опитва да заличи снимките от миналото. Дори бегъл поглед доказва колко много интервенции има Алисия по себе си. Мнозина са на мнение, че в миналото тя е изглеждала по-добре.

Малката Ани Хоан определено е едно от най-сладките деца. Тя е и единствената, чиито телевизионен дебют е на възраст от 4-5 годинки. Тя участва в детското шоу Кой е по-по-най и пее песен на Глория. Накрая детето категорично заявява, че ще стане по-добра певица от идолката си.

Анелия като малка е нещо, което няма как да не ви накара да се усмихнете. Същото важи и за Преслава. Облечена в син гащеризон, с панделки в косите, тя е истински бонбон.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати