Мадона: Няма да съм нормална

Попиконата Мадона не иска да е нормална. Въпреки критиките и неодобрението, което търпи през цялата си кариера, тя категорично отказва да се впише в каквито и да било норми.

В последното си интервю 58-годината певица направи много лични разкрития. Тя призна, че въпреки професионалните си успехи хората винаги са я критикували. Днес това я кара да се чувства потисната.

В началото всичко било забавно. Днес обаче звездата се чувства уморена. Тя е обвинявана най-вече заради връзките си с двойно по-млади мъже. Тя си обяснява това с факта, че е жена, която отказва да води нормален начин на живот. Любовниците ѝ са с 30 години по-млади от нея. Това кара болшинството от хора да се чувстват неудобно, разказва още Мадона.

Последен в интимния списък на певицата е африканският манекен Абубакар Сумаоро. Преди него актуални бяха френският хореограф Браим Зайбат и холандският танцьор Тимор Стефенс.

Мадона е категорична, че критиките към нея са плод на двойни стандарти по полов признак и сексизъм. Относно въпроса дали ще слезе от сцената, тя отсича: Питал ли е някой Пабло Пикасо защо след като е на 80 години, не се откаже от рисуването? Не! Омръзна ми от този въпрос!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати