Новата на Криско удари Капчикова в земята

1 от 3 Снимки
Криско

Рапърът Криско може и да се е разделил с Ася Капчикова, но определено не е останал сам. От половин година насам той има нова жена до себе си, която блести дори по-ярко от плеймейтката.

Новата жена до Криско се казва Цвети. Тя е част от популярния балет Fame. Момичетата от балета винаги са част от програмите и участията на габровеца.

Криско и Цвети са заедно от половин година. Те не крият, но и не афишират връзката си. В профила на красавицата в социалните мрежи е пълно с техни снимки. Криско се въздържа от фотоси, но не спира да сипе суперлативи под снимките на своята избраница. Любимото му мото е: Когато погледът ми свети, значи пак до мен е Цвети, пише Slava.bg.

Преди няколко месеца Криско бе в Дубай за снимките на новия си клип. В него бе и Цвети, която го придружи при пътуването му. Повече от видно е, че двамата си прекарват повече от добре заедно. За разлика от бившата на Криско танцьорката не търси медийна популярност. Именно това в комбинацията с широката усмивка бързо плени сърцето както на звездата, така и на феновете му

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари