Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Няма да повярвате! 5 чалга певици с висше

Няма да повярвате! 5 чалга певици с висше

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Кали

Фолкпевиците винаги са смятани за красавици със съмнителни гласови умения и отрицателен коефициент на интелигентност. Това се оказва напълно погрешно. Вижте кои са 5-те вишистки с микрофон в ръка:

Кали – Бакалавър по Философия и магистър по Психология, Тя никога не се е вписвала в стереотипа за глупава фолкаджийка. Когато ѝ омръзне да пее, Кали винаги може да стане психолог.

Мария – Макар и късно, миньончето на фолка записа да учи в Нов Български университет. Днес тя е студентка в специалностите Продуциране и Музика. Неин ментор е Етиен Леви.

Малина – Певицата е завършила ветеринарна медицина по настояване на родителите си, които също са ветеринари. Така и не практикува.

Ивана – Дипломата за икономист прави Ивана най-добрият счетоводител във фолка. Певицата няма провалена инвестиция. Тя изкарва парите си не само от Пайнер и разчита и на странични бизнес сделки.

Райна – Първоначално пилето на фолка записва Елинистика в Нов Български университет, но се прехвърля в специалност Психология. Преди да започне работа в Пайнер, тя работи 5 години като модел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати