ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Пайнера прецаква Преслава за сметка на Галена

Пайнера прецаква Преслава за сметка на Галена

Галена

Фолкпевицата Галена най-после ще получи своето възмездите. След като дълго бе пренебрегвана заради бившата си приятелка Преслава, днес тя е готова да получи своето възмездие.

Галена е бременна, но това не ѝ пречи да остава една от най-оборотните певици на Пайнер. Именно това станало причина шефът ѝ да изпадне в ужас, след като го заплаши, че ще си тръгне.

Миналата година Галена отново бе пренебрегната на музикалните награди на Планета и дори не се появи. За да я задържи, Митко Пайнера е готов да ѝ даде не една, а цял куп награди тази година, пише Kliuki.bg.

2017-та година ще е първата от седем години насам, в която Преслава няма да е Певица на годината. Галена вече потрива доволно ръце, предвкусвайки победата. На тазгодишните награди тя ще грабне както приза Певица на година, така и тези за най-добрите песен и видеоклип.

Всичко това ще стане факт само ако слухът, че музикалните награди се отменят, се окаже лъжа. Мнозина са на мнение, че това е единственият начин да се избегнат конфузните ситуации, които подпийналите звезди създават всяка година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати