Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Новият на Амбър Хърд отвя Джони Деп

Новият на Амбър Хърд отвя Джони Деп

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Актрисата Амбър Хърд определено действа бързо. След като най-после приключи развода си с Джони Деп и прибра завидната сума от 7 милиона долара, тя се сдоби и с нов мъж.

30-годишната красавица отново избра по-възрастен партньор. Новият мъж в живота на Хърд е 45-годишният милиардер Илън Мъск.

Амбър е особено щастлива от края на развода си. Днес тя най-после може да афишира новата си връзка. Това ще е поредната глава от биографията ѝ.

Оказва се, че Мъск забелязва актрисата още преди четири години, когато двамата участват в лентата Machete Kills. Мъжът с южноафрикански произход моли режисьора Робърт Родригес да му уреди среща с блондинката и в крайна сметка двамата се запознават. Тогава обаче Амбър е гадже с Джони Деп и отношенията им остават на приятелско ниво.

Мъск, чието състояние е оценено на 9.2 млрд. британски лири, и Хърд бяха забелязани заедно в Маями през лятото на 2016 години. Тогава и двамата бяха категорични, че са само приятели. И до днес богаташът е в процес на развод със съпругата си Талула Райли, с която вече има един развод и подновен брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати