Ново 20! Деси Цонева няма да се жени

Деси Цонева

Деси Цонева изживя истински катарзис след излизането си от риалити предаването ВИП Брадър. Днес обаче всичко е на път да се срине, след като стана ясно, че отлага сватбата.

Животът завъртя Деси и тя скоростно се влюби в бизнесмена Георги Джамов. На пътя им да станат законна двойка обаче се изпречи не друг, а майката на журналистката. Мариана Цонева още от началото не харесала Георги и днес е готова на всичко да раздели влюбените.

Преди седмица Деси бе категорична, че сватбата е близо, но само преди ден обяви второто отлагане на събитието. И докато всички смятаха, че тя и Джамов са се разделили, се оказа, че причината е грандиозен скандал с майка ѝ Мариана, пише Kliuki.bg.

Майката на Деси за втори път я кара да отменя датата, за да не е прекалено скоро след смъртта на баща ѝ Митко Цонев. Истината е, че по този начин тя само печели време, защото няма никакво намерение да приеме Георги за зет.

Интересното е, че мъжът се е примирил със случващото се и взел страната на бъдещата си свекърва, само и само да ѝ се хареса. Той убедил Деси, че сватба все пак ще има, но малко по-напред във времето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати