Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ново 20! Деси Цонева няма да се жени

Ново 20! Деси Цонева няма да се жени

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Деси Цонева

Деси Цонева изживя истински катарзис след излизането си от риалити предаването ВИП Брадър. Днес обаче всичко е на път да се срине, след като стана ясно, че отлага сватбата.

Животът завъртя Деси и тя скоростно се влюби в бизнесмена Георги Джамов. На пътя им да станат законна двойка обаче се изпречи не друг, а майката на журналистката. Мариана Цонева още от началото не харесала Георги и днес е готова на всичко да раздели влюбените.

Преди седмица Деси бе категорична, че сватбата е близо, но само преди ден обяви второто отлагане на събитието. И докато всички смятаха, че тя и Джамов са се разделили, се оказа, че причината е грандиозен скандал с майка ѝ Мариана, пише Kliuki.bg.

Майката на Деси за втори път я кара да отменя датата, за да не е прекалено скоро след смъртта на баща ѝ Митко Цонев. Истината е, че по този начин тя само печели време, защото няма никакво намерение да приеме Георги за зет.

Интересното е, че мъжът се е примирил със случващото се и взел страната на бъдещата си свекърва, само и само да ѝ се хареса. Той убедил Деси, че сватба все пак ще има, но малко по-напред във времето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати