Мадона псува и заплашва Тръмп. Америка я обяви за терорист

1 от 4 Снимки
Мадона

Поп иконата Мадона сътвори невероятен скандал по време на протестите срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Повод за него станаха нецензурните изрази, които тя отправи по време на Похода на жените във Вашингтон в събота.

Мадона оповести, че е обмисляла взривяване на Белия дом. Малко по-късно тя побърза да поясни, че е говорела метафорично.

Речта на Мадона предизвика толкова сериозно възмущение, че накара някои от телевизиите да спрат прякото предаване. Неприличните ѝ думи все пак бяха чути от милиони. Те предизвикаха вълна от възмущение.

Потребителите на социалните мрежи нарекоха Мадона зла. Други пък изразиха възмущението си от намерението ѝ да взриви Белия дом и поискаха да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Походът срещу управлението на Тръпм привлече стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света - в Берлин, Париж, Рим, Виена, Женева, Амстердам, Найроби, Сидни, Мелбърн, Токио, Хелзинки и други.

Освен Мадона редица други популярни дами се обявиха срещу президента: Скарлет Йохансон, Апли Джъд, Америка Ферера, Майкъл Мур и феминистката Глория Стейнъм.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати